logo_physioAbbildung  Logo
Bildstrich Bildstrich
HOMEOns TeamSpecialisatiesBewegingstherapiePilatesSamenwerkingsverbanden

Wij zijn een enthousiast team met diverse specialisaties. Onze patiŽnten staan bij ons centraal. Door regelmatig met elkaar te overleggen, via samenwerkingsverbanden te werken en regelmatige bijscholing zorgen wij voor een goede kwaliteit om een snelle en positieve bijdrage aan de genezing van onze patiŽnten bij te dragen. Alle therapeuten zijn lid van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register (CKR), en zijn geregistreerd in het BIG-register (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg).
 
Team Edwin de Boer (algemeen fysiotherapeut)
BIG 39052621604

Werkt sinds oktober 2001 in de praktijk.
Hij heeft zich onder meer gespecialiseerd in de behandeling van nek-, schouder en armklachten (SNN), RSI-klachten (CANS).

Team Jacqueline Maschewski (algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut)
BIG 49052683404

Werkt sinds oktober 2001 in de praktijk.
Zij heeft zich onder meer gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures, medical taping (voor meer informatie zie http://www.fysiotape.nl), revalidatie, nek-,arm- en schouderklachten (SNN).
Jacqueline is in 2006 afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. Daarnaast werkt zij als kinderfysiotherapeut op de Fiduciaschool (voor kinderen met ontwikkelingsproblemen, leer- en/of gedragsproblemen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar).

Team Annelies Douma (algemeen fysiotherapeut)
BIG 59917257004

Werkt sinds 2017 in de praktijk.
Zij heeft zich onder meer gespecialiseerd in de behandeling van Dry Needling, Myofasciale Pijn, Medical Taping en Mulligan (voor meer informatie zie http://www.mulliganconcept.nl).

Team Tjarda Hofman-Schaaf (algemeen fysiotherapeut)
BIG 79920210804

Werkt sinds december 2019 in de praktijk.
Zij heeft zich onder meer gespecialiseerd in de behandeling met medical taping (voor meer informatie zie http://www.fysiotape.nl) en heeft de opleiding Cyriax orthopedische geneeskunde gedaan met de modules bovenste extremiteit en wervelkolom.

Team Jaap Wildeman (algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut)
BIG 59035520704

Werkt sinds september 2021 als waarnemer in de praktijk.
Hij heeft zich onder meer gespecialiseerd in nek-, arm- en schouderklachten (SNN), dryneedling en fasciatherapie.

      Corona
      Tarieven
      Praktijkinfo
      Contact
      Privacy
      Voorlichting
      Links