Wij zijn een enthousiast team met diverse specialisaties. Onze patiƫnten staan bij ons centraal.
Door regelmatig met elkaar te overleggen, via samenwerkingsverbanden te werken en regelmatige bijscholing zorgen wij voor een goede kwaliteit om een snelle en positieve bijdrage aan de genezing van onze patiƫnten bij te dragen. Alle therapeuten zijn lid van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register (CKR), en zijn geregistreerd in het BIG-register (Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg).

Edwin de Boer

Edwin de Boer
(algemeen fysiotherapeut)

BIG 39052621604

Praktijkeigenaar.
Hij heeft zich onder meer gespecialiseerd in de behandeling van nek-, schouder en armklachten (SNN), RSI-klachten (CANS). Daarnaast ook in COVID-revalidatie, aangesloten bij het Chronisch ZorgNet.

Jacqueline Maschewski

Jacqueline Maschewski
(algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut)

BIG 49052683404

Praktijkeigenaar.
Zij heeft zich onder meer gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures, medical taping, revalidatie, nek-, arm- en schouderklachten (SNN).
Kinderfysiotherapeut, ToP-kinderfysiotherapeut en Rots en Watertrainer. Daarnaast werkt zij als kinderfysiotherapeut op de Fiduciaschool (voor kinderen met ontwikkelingsproblemen, leer- en/of gedragsproblemen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar).

Annelies Douma

Annelies Douma
(algemeen fysiotherapeut)

BIG 59917257004

Zij heeft zich onder meer gespecialiseerd in de behandeling van Dry Needling, Myofasciale Pijn, Medical Taping en Mulligan.

Alex de Vries

Alex de Vries
(algemeen fysiotherapeut)

BIG 79931005304

Hij heeft zich onder meer gespecialiseerd in coaching. Daarnaast is hij werkzaam als holistisch masseur en fitnessinstructeur.

Jaap Wildeman

Jaap Wildeman
(algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut)

BIG 59035520704

Hij heeft zich onder meer gespecialiseerd in nek-, arm- en schouderklachten (SNN), Dry Needling, en fasciatherapie.